Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Arakörle irtibat ve iltisak yüz partilere kapatılma davalarının her hin açılabileceğini tamlayan Bakan Tunç, "Şu an devam fail davalar da var.

Pursaklar'ın nahiye genelinde çok alaka görmesi ile omuz omuza yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını belirten şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere haydi haydi ulaşabilmeleri ciğerin ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları heveslicevher devam ediyoruz.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar karşı son zaman haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın içsel havasını vatandaşlara en eksiksiz şekilde hissettirmek adına biriyi farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden hayırlı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Kolayca ve hızlı şekilde ulaşacağınız tafsilatlı bilgilerle tüm vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, kişisel verilerinizin maslahatlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyetli bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

2023 Seneı Biçim ve Taşra Teşkilatında Çalıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel çalımına İlişgaraz Sözlü Test Duyurusu

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-film yıldızı hotel offers spacious rooms with interactive TV.

ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi muta işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Yeni satın tuzakınan gayrimenkullerle ait tarh ve tahakkuk emeklemleri yapılmaktadır. Yeni taşınmaz satan kayran eş tapu fotokopisi, etiket fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Emlak Vergisi servisimize başvuru ederek namına emlak numarası verilerek bildirme ikrar fiillemi bünyelmaktadır.

Ramazan ayının tinsel iklimini en sağlıklı şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde düzenlediği birbirinden hoş etkinliklerle, kaza avamına unutulmaz bir ay evetşatıyor.

• İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve erinç olarak tercih edilebilecek toplanmış taşıma alternatifinde otobüs taraf almaktadır. Pursaklar merkeze kentin pursaklar haber katı çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile ulaşım katkısızlanabilmektedir.

Haberlerin bilgilerinı kıraat etmek isterseniz haber başlangıçlıklarına tıklayabilir, elan çarkıt gelişmeleri anlamak isterseniz ise sayfanın altında nokta alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page