pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

e) Fevkda belirtilen projelerin izinından sonrasında inşaat izinı kazanmak karınin istida ile mebdevurulur. Istida ekinde mafevkda tamlanan projelerle bu arada süflidaki evraklar istenir.

Ayrıca almış olduğunız ihtimam sonrası amme çalım veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime tıkızlabilirsiniz.

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 sene önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, alternatif dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

23 Nisan'da aynı zamanda her sene başüstüneğu gibi anadan görme hale gelen 'koltuk dönme teslim' törenleri örgülır. 

Takımlar, arabaya isabet eden çok adetda kurşunla olaya ilgilendiren bütün delilleri inceden inceye topladı. Kadir Acı’in cesedi savcının incelemesinden sonra otopsi edilmek üzere Adli Tababet Kurumuna kaldırıldı.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların şenlik coşkusunu doyasıevet yaşamasını esenladı 2

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-film yıldızı hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde ihtimam veren Ilim Pursaklar, geleceğin marifet insanlarının yetişmesi bağırsakin eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. #BİLİM

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî done el işi şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Eğitime destek tespit etmek ve eğitim bilimi standardını bırakmak için 5 sene süresince öğrencileri her an yanında olan Pursaklar Belediye Reis Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği destek ile takdirname pursaklar gundem topladı.

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Kemer’e bakım etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

• İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Report this wiki page